Skip to content
See-How-They-Run_st_6_jpg_sd-low_Copyright-2022-Searchlight-Pictures
SEE HOW THEY RUN
di 27 / wo 28 december 20:00 uur
Elvis_st_29_jpg_sd-low_2022-Warner-Bros-Pictures-All-Rights-Reserved-Photo-Credit-Courtesy-of-Warner-Bros-Pictures
Elvis
za 5 / wo 9 november 20:00 uur
Bo_st_3_jpg_sd-low_Photo-by-Ruud-Scheerens
Bo
woensdag 7 dec - 20:00 uur

FILMHUISPAS

Wanneer u denkt meerdere films in het seizoen te gaan bezoeken, is een filmhuispas een voordelig idee. Al meer dan 1100 donateurs maken gebruik van de filmhuispas.

Als donateur van het Filmhuis betaalt u € 6,50 i.p.v. € 9,50 voor de entreekaart van de reguliere voorstellingen en u ondersteunt tevens de continuïteit van ons Filmhuis. De pas kost € 14,- en is het hele seizoen geldig. Na 1 januari betaalt u voor de pas voor een half seizoen €7,- mits u het volgende jaar donateur blijft. Bij de entree van de zaal wordt u gevraagd om uw filmhuispas te tonen.

Ja, ik word donateur van Filmhuis Oldenzaal.

  • € 3,00 korting op de normale entreeprijs van € 9,50.
  • 4 x per seizoen de programmafolder en 8 x per seizoen de digitale nieuwsbrief.
  • met de donateursbijdrage van € 14,00 ondersteunt u de continuïteit van Filmhuis Oldenzaal.
  • In de nieuwsbrief en in de laatste programmafolder van het seizoen wordt het tarief voor het volgende seizoen vermeld. U kunt tot 30 mei opzeggen. Zegt u niet op dan incasseert Filmhuis eind juni uw donateursbijdrage voor het nieuwe seizoen.

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de toezending van de nieuwsbrief. Uw adresgegevens zullen nooit aan derden beschikbaar worden gesteld.

MACHTIGING

Ja, ik verleen het Filmhuis Oldenzaal machtiging om tot wederopzegging jaarlijks de donateur- bijdrage van onderstaande rekening af te schrijven. Voor het seizoen 2021-2022 bedraagt de bijdrage € 14,00