Skip to content

Film Info:

Regie: 

Land: 

 Nederland 2020

Duur:  

Genre: 

Marokkaanse bruiloft

vrijdag 4 nov - 20:00 uur
2022

Inhoud:

Op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november kunt u eten in festivalstijl en daarna kijken naar een mooie film.
Omdat we 25 jaar bestaan kost dit slechts 25 euro per persoon.
Wilt u alleen de film bekijken? Dat kan in dit weekend ook voor 7 euro per persoon. Normaal is dit onze donateursprijs. Bestel snel uw kaarten!

Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek

Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmines twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

‘Marokkaanse bruiloft’ is levendig,  rijk aan geestige personages, goed geacteerd ook. Vooral Ahouaoui is een verademing als romantisch heldin: ze zet Yasmine overtuigend neer als ambitieus, koppig én inschikkelijk. (de Volkskrant)

Andere Films

No data was found