INFORMATIE

Volwassenen

Prijs: € 10,00 voor niet-leden, € 7,00 voor leden en jongeren tot 18 jaar / CJP-houders.

Jeugdfilm

Prijs: € 7,00 per persoon, inclusief een glaasje ranja voor de kids.

Koop uw kaarten 24/7 via www.stadstheaterdebond.nl. De theaterkassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via 0541 – 53 63 00.
Wilt u liever langskomen? Dat kan enkel op afspraak. Voorafgaand aan de film of voorstelling is de theaterkassa geopend voor advies of bijzonderheden.

Aanvangstijden

Aanvang reguliere film 20.00 uur
Zaal open 19.45 uur
Kassa open 19.00 uur
Aanvang jeugdfilm 15.00 uur
Zaal open 14.45 uur
Kassa open 14.00 uur

Donateurs

Donateur worden geeft voordeel

Wanneer u denkt meerdere films tijdens het jaarseizoen te gaan bezoeken, is donateur worden een voordelig idee.

Als donateur van het Filmhuis ondersteunt u de continuïteit van ons Filmhuisen u betaalt € 7 i.p.v. € 10 voor de entreekaart van de reguliere voorstellingen.

Het donateurschap kost € 14,= per seizoen. Bij het starten van het donateurschap na 1 januari betaalt u voor een half seizoen € 7,=, mits u het navolgende jaar donateur blijft.

U wordt als donateur geregistreerd  in het boekingssysteem. Bij het digitaal bestellen van uw entreekaart of bij aan schaf aan de kassa ontvangt u een entreekaart met korting.

 

Aanmelden kan:

  • Persoonlijk op alle filmavonden bij onze administratie in het Stadstheater De Bond.
  • Via de “Aanmelden” knop rechts,
  • Afmelden voor het volgend seizoen moet vóór 31 mei plaatsvinden. Dat kan via een mailtje naar info@filmhuisoldenzaal.nl onder vermelding van donateursnummer, naam en adres.

Culturele reclame

Filmhuis Oldenzaal vertoont in het voor- en pauzeprogramma aankondigingen van culturele activiteiten. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact op met rob@filmhuisoldenzaal.nl.

Filmhuisoldenzaal.nl