Skip to content

Nieuws

Nieuws

De werkgroep van het TFKF heeft besloten de naam een wat internationalere status te geven en heet dan ook vanaf nu
TWENTE SHORT het Twents Festival van de Korte Film.

Jordy Gooselink wint Gouden Boeskoolmenneke

De prijswinnaars van de vierde editie van het Twents Festival van de Korte Film zijn bekend. De vakjury bestaande uit Merel ten Elzen, Dennis Alink en Rick Floot heeft uit de 11 genomineerde films de 4 prijswinnaars gekozen.
De film Recruited van Jordy Gooselink uit Hardenberg wint de eerste prijs, het gouden Boeskoolmenneke. De tweede prijs, het zilveren, is gewonnen door Sem de Lange uit Enschede met zijn film Post.
De derde prijs, het bronzen Boeskoolmenneke gaat naar Wiebe Bonnema uit Zwolle met zijn animatiefilm The End.
En Twentse Filmprijs is voor de film Van vlas tot Bussenmakershuis van Lau Hopmans uit Borne.
Alle prijzen zijn door Ingrid Kleinsman uitgereikt aan de winnaars in een leeg Stadtheater De Bond. De prijsuitreiking is gefilmd en is, samen met de 11 genomineerde films, tot 20 december te bekijken via de link die staat op de homepage van Filmhuis Oldenzaal. Daar kun je ook nog je stem uitbrengen voor de publieksprijs

We hebben een aantal aanpassingen aangebracht:

Nadat we in maart ons programma om bekende redenen moesten stoppen hebben we in samenwerking met stadstheater de Bond alles in het werk gesteld om U in het nieuwe seizoen “corona proof “ te kunnen ontvangen.

-Kaarten worden bij voorkeur digitaal  gereserveerd. Kaartverkoop via de kassa gaat uitsluitend per afspraak 
(0541-536300). Er is beperkt kaartverkoop aan de kassa voorafgaande aan de film.
-Per voorstelling kunnen wij 75 bezoekers ontvangen.
-Onze vrijwilligers ontvangen u vanaf 15 minuten voorafgaande aan de voorstelling.
-Er zijn beperkte horecavoorzieningen, dwz voorafgaand aan de film en ook na afloop. U mag uw drankje meenemen de zaal in. Er is géén pauze tijdens de film.
-We hebben ons programma uitgebreid, we draaien nu ook regelmatig op de middag en in het weekend. Aanvullende informatie over de corona-maatregelen kunt u vinden op de website van stadstheater de Bond.