Skip to content

Film Info:

Regie: 

Land: 

 VS 2022

Duur:  

Genre: 

Elvis

za 5 / wo 9 november 20:00 uur
2022

Inhoud:

Op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november kunt u eten in festivalstijl en daarna kijken naar een mooie film.
Omdat we 25 jaar bestaan kost dit slechts 25 euro per persoon.
Wilt u alleen de film bekijken? Dat kan in dit weekend ook voor 7 euro per persoon. Normaal is dit onze donateursprijs. Bestel snel uw kaarten!

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks).

Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Met bravoure swingt Luhrmanns film door het gedoemde leven van de 'King of Rock 'n Roll', de man die conservatieve krachten ooit wilden laten arresteren vanwege zijn duivelse heupbewegingen. (Trouw)

Andere Films