WORD VRIEND VAN HET FILMHUIS

Wanneer u denkt meerdere films in het seizoen te gaan bezoeken, is het voordelig dat u ‘Vriend wordt van het Filmhuis Oldenzaal’. Als Vriend van het Filmhuis betaalt u € 7,00 i.p.v. € 10,00 voor de entreekaart van de reguliere voorstellingen en u ondersteunt tevens de continuïteit van ons Filmhuis. Als Vriend van het Filmhuis Oldenzaal betaalt u € 14,- en krijgt u het hele seizoen korting op de beste films. 

 Al meer dan 1100 ‘Vrienden van het Filmhuis’ gingen u voor. 

Ja, ik word donateur van Filmhuis Oldenzaal.

  • € 3,00 korting op de normale entreeprijs van € 10,00.
  • 4 x per seizoen de programmafolder en 8 x per seizoen de digitale nieuwsbrief.
  • met de donateursbijdrage van € 14,00 ondersteunt u de continuïteit van Filmhuis Oldenzaal.
  • In de nieuwsbrief en in de laatste programmafolder van het seizoen wordt het tarief voor het volgende seizoen vermeld. U kunt tot 30 mei opzeggen. Zegt u niet op dan incasseert Filmhuis eind juni uw donateursbijdrage voor het nieuwe seizoen.

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de toezending van de nieuwsbrief. Uw adresgegevens zullen nooit aan derden beschikbaar worden gesteld.

MACHTIGING

Ja, ik verleen het Filmhuis Oldenzaal machtiging om tot wederopzegging jaarlijks de donateur- bijdrage van onderstaande rekening af te schrijven. Voor het seizoen 2023-2024 bedraagt de bijdrage € 14,00. Door op 'Verstuur' te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement